Maternitatea Spa

Maternitatea St. Paul din Minneapolis ofera proaspetelor mamici servicii inhouse de Spa, cu scopul de a le crea o senzatie de bine si a le pregati pentru noul statut de mamica. Conceptul pleaca de la faptul binecunoscut, conform caruia perioada post-partum este una foarte solicitanta pentru femei. Noptile nedormite, noile prioritati, arunca in plan secund grija pentru propria frumusete si stare de bine. De aceea, programul „Go Home Gorgeous”  isi propune sa rasfete viitoarele mamici prin tratamente de infrumusetare si masaje de relaxare.

Printre serviciile puse la dispozitie de clinica se numara: aromatherapy, masaj de relaxare pe muzica ambientala, masaj traditional, menite sa transforme camera de spital intr-un adevarat salon Spa. Oferta nu se opreste aici insa, mamicile pot beneficia de serviciile maternitatii si acasa prin programul „Sleep Relief”. Acesta include dadaca de noapte sau asistenta copilului, care ajung la domiciliu echipate full-service cu patut, paturica, biberon … tot ce este nevoie pentru ingrijirea unui nou-nascut.

Conceptul este unul inovativ prin complexitatea serviciilor si experienta unica de brand oferita consumatoarelor. Modalitatea de comunicare este cu atat mai eficienta, cu cat momentul este unul foarte important in viata fiecarei femei, devenind astfel mult mai receptive mesajului.

Masaj

tu ce zici despre asta?

Tags: , , , , , ,

    imprastie vorba!
FeedWind