Ce-am facut vara asta

Nici nu stiu cum a trecut vara, dar iata-ne pregatindu-ne deja pentru proiectele de toamna. Cu toate ca vara, pentru noi, este o perioada mai lejera, de aceasta data a fost plina cu treaba. Iata cateva dintre proiectele frumoase cu care ne mandrim.

Heidi Chocolat este clientul nostru si puteti vedea cateva dintre packurile nou create chiar pe rafturile magazinelor. Este vorba de noua gama ChocoVenture, de curand lansata, si de repackagingul gamei Bouquette- tablete si praline. Deocamdata atat, dar in curand vor mai veni.Tot impreuna am realizat diferite tipuri de POSMuri pentru sustinerea noilor produse.

Heidi-ChocoVenture-Natural_all

Heidi-ChocoVenture-Fruit_all

Heidi-Bouquette-tablets_all

Heidi-Bouquette-pralines_all

Unilever  Food Solutions ne-a ales tot in aceasta vara pentru o campanie foarte plina de umor, ce va incepe din toamna, dar noi suntem aproape gata cu materialele. E haioasa tare, la propriu.

smiley

Epson a dezvoltat cu noi cel de al doilea site dedicat fotografilor, un concurs frumos de fotografie pe care il gasiti aici.

Epson

La Fantana a avut incredere in departamentul nostru de grafica si in maiestria copy-ului pentru realizarea unei brosuri pentru mamici, iar de aici urmeaza si alte proiecte impreuna.

LaFantana1 LaFantana2

Coilprofil a ales sa mearga pe mana noastra si am inceput o ampla campanie de imagine – deocamdata suntem in faza de rebranding si nu putem sa va aratam decat o macheta de promotie, dar, credeti-ne pe curand, urmeaza muuult mai multe.

Coilprofil

Petrom organizeaza impreuna cu noi, pentru al treilea an consecutiv, Crosul Petrom. De data aceasta, va avea loc pe 27 septembrie, pe traseul cunoscut, cu plecarea din Charles de Gaulle.

Petrom

Avon Cosmetics lucreaza tot cu noi si evenimentul “Afla ca esti bine”, dar de aceasta data la Timisoara, pentru a inaugura acolo o clinica de oncologie finantata de Avon in cadrul campaniei de lupta impotriva cancerului la san.

risc

L’Oreal Professionnel a pregatit tot cu noi colectia de toamna-iarna Rock’n'Folk, pe care o veti vedea in saloane in curand.

LP1jpg LP2jpg

De asemenea, Matrix a ales sa lucreze catalogul sau de prezentare si alte materiale de vanzari…tot cu noi.

matrix Matrix 1

Antalis ne-au solicitat creativitatea, ca de obiciei, pe materiale inedite, cu stante si finisaje speciale.

antalis

Chello Central Zone au apelat la experienta noastra in ale managementului de eveniment pentru doua proiecte – pentru Minimax si JimJam. Din toamna, vom avea noi proiecte impreuna, pentru toate cele 7 canale TV pe care le gestioneaza, asigurand dezvoltarea de campanii, servicii de PR si event management. Urmatorul pe care il avem in plan este pe 11 Septembrie, cu Xtreme Sports, in Parcul Herastrau.

zmn_067 zmn_358

Pentru Elite Art Club Unesco, realizam materialele necesare concertului de colinde sustinut de Stefan Hrusca, un concert ce a devenit traditie, dar care are nevoie, an de an, de o noua prezentare.

Hrusca

Casa de avocatura Vacarescu s-a lasat pe mana noastra pentru identitatea sa de brand si ce a iesit a fost acceptat de la prima vizualizare.

Vacarescu

Si, ca informatie de ultima ora, vom organiza pentru Asociatia Sport pentru Viata participarea la cel mai important targ de ONGuri – ONGFest. Mai mult decat un stand de prezentare, vom include si un Cros al societatii civile, in parteneriat cu FDSC, numit CrosFest, ce se va desfasura pe Calea Victoriei si Splaiul Unirii cu inchiderea circulatiei. Tot pentru Sport pentru Viata, am lansat si noul blog – blogpentruviata.ro.

blogpentruviata

O sa va intrebati cum de reusim sa le facem pe toate. Ei bine, avem, din nou, colegi noi. Este vorba de Lucian si Paul, care completeaza echipa de la Graphics, Ina care a luat locul Alexandrei ca si copy si Laura, ce urmeaza sa vina de saptamana viitoare, tot pentru Graphics.

Se spune ca toamna se numara bobocii – e clar ca toamna se numara proiectele.

tu ce zici despre asta?

Tags: ,

    imprastie vorba!

Comentarii

  • aleena* / 08 Sep 2009 10:33

    Foarte “ispititoare” noile packuri Heidi :)

    Mult succes in continuare!
FeedWind