Ads are in the air!

Se numeste Flogo si pluteste la 60-90 metri deasupra pamantului. Este o tehnologie de ultima ora si a fost inventata de unul dintre vizionarii de la Snowmasters Special Effect. And guess what?… e publicitate pura!

Despre ce vorbesc si de unde atata entuziasm? Procesul implica o masinarie care produce spuma. Dupa extrudarea acesteia printr-un sablon, rezultatul este un logo plutitor de toata frumusetea, conform dorintelor clientului.

In plus, e total eco-friendly. Spuma este un amestec ecologic de apă, săpun, aer şi heliu care se disipează în aer, atunci când şi-a încheiat misiunea.

Statistic vorbind, logo-urile plutitoare sunt de 6.000 de ori mai eficiente decat panourile publicitare. Pe scurt, o expunere mult mai mare catre mai multi locuitorii dintr-o anumita zona. Ce brand nu si-ar dori asta?

Tehnologia se poate achizitiona sub forma de franciza si reprezinta o idee foarte buna de business, avand in vedere interesul starnit deja de tehnologie in randul producatorilor si al clientilor.

Din punct de vedere al costurilor, pentru a pune bazele unei afaceri e nevoie de 2 masini. In concluzie, o investitie de 20.000 – 30. 000 $ si aveti premisele unei afaceri de succes!

tu ce zici despre asta?

Tags: , , , , , ,

    imprastie vorba!
FeedWind