Roz – S.O.S. pentru sanatatea femeilor

Am incheiat luna mai in ritm de “It Must Have Been Love” si “Joyride” la concertul Roxette. Am fost la concertul de la Zone Arena impreuna cu Avon -  Campania pentru Sanatatea Sanilor, alaturi de care de peste 4 ani incercam sa le explicam femeilor importanta unui control medical periodic.

Daca ai fost la concert, imposibil sa fi ratat voluntarii in tricouri roz de la Avon care s-au plimbat prin multime, oferind celor peste 10.000 de femei prezente brosuri educative si bratari cu insemnele campaniei. La corturile Avon, am povestit cu spor pasii unei autoexaminari corecte si modalitatile de prevenire a cancerului la san. Am dansat, am cunoscut doamne si domnisoare dornice de informare, am fredonat hiturile Roxette. O experienta Avon care ne-a facut roz de bucurie si ne-a super-incantat.

Iar daca erati curiosi, da, la fel ca la mai toate evenimentele noastre din ultima perioada, a plouat.

Pe final de iulie, a avut loc la sediul Avon, prima petrecere Pink Party organizata in Romania pentru sustinerea campaniei de combatere a cancerului la san. Maria Dinulescu, Marian Ionescu, Cornel Ilie sau Crina Matei au semnat condica de prezenta.

Am fost acolo prin intermediul materialelor de prezentare pe care le-am realizat pentru campanie. Fundite, pliante, brosuri, mult roz care sa traga un semnal de alarma privind importanta sanatatii noastre.

Daca esti curios, descopera din pozele de mai jos cum a fost la cele doua evenimente desfasurate sub semnul roz.

tu ce zici despre asta?

Tags: , , , , , , , ,

    imprastie vorba!
FeedWind