Soare pe Sabiutei!

Dupa 4 zile libere, m-am intors pe metereze:)

Cu totii avem nevoie, din cand in cand, de o scurta pauza. Trebuie uneori sa te deconectezi de la ritmul alert de zi cu zi, sa faci lucrurile care te pasioneaza si sa te opresti sa mirosi trandafirii…sau, intr-o iarna ca asta, sa stai la caldura si sa te uiti pe fereastra cat de frumos ninge.

Se pare ca mi s-a dus vorba prin birou cum ca as avea un “altar” al proiectelor preferate. True story!┬áImi place sa am aproape, in raza mea vizuala lucrarile dragi. Imi da o stare de bine sa vad un proiect finalizat, curat si frumos. Sigur, o sa stiu mereu cate eforturi s-au depus pentru realizarea lui, insa la finalul zilei, rezultatul conteaza si de ce nu m-as mandri cu el?

Colegii mei scumpi si dragi, au profitat de absenta mea si m-au jefuit:

R

Luci nu a vrut sa-si ascunda urmele si si-a marcat teritoriul: mi-a inlocuit materialele cu R-ul ce il caracterizeaza de la ultima mea postare incoace.

Astazi insa, la intoarcerea mea pe Sabiutei, totul revenise la normal…”altarul” era inapoi la locul lui and all was right again in the world!

Va doresc tuturor o saptamana cu soare, caldura si sa tinem pumnii stransi! Poate, poate, vine primavara repejor:)

tu ce zici despre asta?

Tags:

    imprastie vorba!

Comentarii

 • Corina / 08 Feb 2012 18:38

  Zic sa pui si o poza cu altarul restaurat, domne! Sa vedem si noi lucrarile astea dragi. Si am o mare problema cu faptul ca i-ai dat tot creditul lui Luci! Pai Luci a actionat singur? Si cine ti-a pus altarul la loc? :)

 • ioana / 08 Feb 2012 22:16

  Eu ma bucur doar ca s-a intors Diana, da-l in colo de altar. :) Profanat, neprofanat,important e ca s-a intors ownerul. :)

 • DianaH / 09 Feb 2012 10:53

  @Corina: vine si poza cu altarul resturat, vine vineee!
  @Ioana: multumesc, multumesc :)
FeedWind