Dans si multe zambete la Cehu Silvaniei

Ultima luna din 2011 a fost aglomerata pentru mine si pentru colegii mei, asa ca imi amintesc abia acum de proiectele bright la care am lucrat cu gandul la vacanta de dupa colt.

Inceputul lui decembrie m-a gasit aproape de Zalau, la Cehu Silvaniei. Se intampla pe 6 decembrie si da, pentru mine cel mai frumos cadou de Mos Nicolae a venit din partea copiilor pe care i-am vizitat in acea zi. Am primit in dar multe zambete si voie buna, impartite cu generozitate de copiii de la Centrul de Plasament.

foto1

Am ajuns acolo cu un proiect marca TenarisSilcotub, proiect unde am avut sustinerea voluntarilor Tenaris: inaugurarea terenului de sport multifunctional, construit special pentru ei, iar evenimentul a fost o surpriza pentru copii.

Tocmai de aceea, m-am gandit la o forma extrem de dinamica, un spectacol sportiv oferit tot de copii, pentru copii. Doua trupe de karate si dans modern au sustinut demonstratii sportive iar la sfarsit, cu mare bucurie, au dansat impreuna intr-o veselie generalizata.

foto2

Prin atmosfera am incercat sa cream un univers al iernii, cu toate bunataturile specifice sarbatorilor: cosuri cu turta dulce colorata, ciubuce, mere, portocale, covrigi pe sfoara.

foto3

Voluntarii TenarisSilcotub si-au intalnit micii lor prieteni si au fost gazde pentru copii, ajutoare desavarsite ale lui Mos Nicolae. Copiii i-au intampinat cu mare bucurie, s-au agatat de ei ca si cum nu ar mai fi vrut sa le dea drumul.

foto4

A fost un eveniment reusit, o experienta de neuitat pentru cei mici. Ne-au confirmat-o fetele vesele ale copiilor, dar si faptul ca, la final, nimeni nu mai statea pe scaun. Dansau, cantau, se imbratisau cu toti cei prezenti!

tu ce zici despre asta?

Tags: , , , ,

    imprastie vorba!

Comentarii

 • Irina Gingu / 15 Feb 2012 11:19

  Super Miha ;)

 • ioana / 15 Feb 2012 11:52

  Miha rules. :) A fost un eveniment frumos, si, mai ales, foarte emotionant. Toti “oamenii mari” din Tenaris erau cu caciulite pe cap si ii serveau pe cei mici cu prajiturele, ii asteptau la intrare ca pe niste vedete. Ma bucur ca Miha a scris despre asta. :)

 • Flori / 19 Feb 2012 23:29

  Emotionat.RESPECT pentru toti acei “OAMENI din Tenaris” care stiu sa fie oameni.

 • O vara plina! « Pastel Blog / 18 Jul 2012 09:58

  [...] Ca sa va demostram asta, o sa va aratam astazi cat de veseli si relaxati au fost dragii nostri prieteni mici. Daca nu va mai amintiti cine sunt ei, sa va face cunostinta: sunt copiii de la Cehu Silvaniei. [...]
FeedWind