Arenele de Joaca, un proiect drag

Aproape ca a trecut iunie, o luna speciala in care, fie ce-o fi, organizam Arenele de Joaca, un eveniment din cadrul campaniei Sport pentru Viata. Anul acesta a ajuns la cea de-a XI-a editie, iar frumoasa traditie se vede in numarul de copii care asteapta evenimentul cu nerabdare si in entuziasmul care insoteste momentele de re/descoperire a sportului, in diferite forme.

De aceasta data, sporturile s-au pregatit mai temeinic ca niciodata si au trimis la Arene antrenori federali, pregatiti pentru descoperirea talentului pentru: scrima, tir cu arcul, rugby, handbal, volei, baschet, judo, popice, tenis de masa, fotbal, dans sportiv.

In plus, proiectul are multi sponsori si parteneri energici, care raspund de fiecare data “prezent”. In acest an, Henkel, Bonduelle, Barni si Dr.Oetker i-au ispitit pe prichindei cu jocuri care mai de care mai dinamice, in care zambetele erau obligatorii, iar premiile pe masura. Ni s-au mai alaturat: La Fantana, BGS, Sport-Copii.ro, Itsy Bitsy, bebelu, Superbebe, dePici.ro, feminis.ro, amelie.ro si ALPAB.

Dar gata cu vorbele… hai sa va aratam si prin imagini cum a fost, ca sa ne credeti nu doar pe cuvant, ci si pe imagini :)

tu ce zici despre asta?

Tags: , , ,

    imprastie vorba!
FeedWind