Teambuilding Nestlé V.I.P.T

Voi ce faceti in teambuilding?

Va intreb pentru ca pastel a organizat de curand un teambuilding si vreau sa va povestesc cum a fost…

Asadar, nu stiu ce faceti voi in teambuldinguri, dar noi, de fiecare data, incercam sa il facem cat mai dinamic si mai provocator. Da, vrem sa se discute “over and over” despre el si sa avem sentimentul ca a fost teambuildingul potrivit la locul potrivit.

De aceasta data, teambuildingul a fost pentru echipa Nestlé, iar conceptul a fost unul inedit: Teambuilding V.I.P.T.  :)

Cum, nu stiti ce inseamna?

Este exact ceea ce inseamna fiecare angajat pentru Nestlé: Very Important Part of the Team. Pornind de la acest concept, am organizat, printre altele, un Campionat Sportiv care s-a bucurat de toata implicarea, energia si competitivitatea celor de la Nestlé.

Campionatul a avut 6 statii sportive si i-a determinat pe toti sa depaseasca obstacolele, sa atinga obiectivele, sa mearga cat mai departe, sa adune cat mai multe discounturi si, in final, am reusit sa ducem Nestlé cat mai departe!

Si asta nu a fost tot, pentru ca alte surprize i-au asteptat la ceas de seara: premierea echipelor, aplauzele mult meritate si cea mai reusita licitatie “ever”, cu cele mai dragi obiecte de pe birourile lor. Ca sa va dati seama de amploarea licitatiei, Oana, colega mea, a fost rugata sa primeasca pana si voucherele de consum :) … isi doreau cu patima o minge de fotbal si nu mai aveau stelutele de licitare.

Altfel, petrecerea a continuat pana tarziu, in noapte. A doua zi, alta activitate, foarte frumoasa si extrem de amuzanta, aceea de a construi nici mai mult, nici mai putin, decat pinguini din baloane colorate si materiale logistice sumare. Si da, au facut fata si acestei probe: am vazut cei mai frumosi pinguini din baloane …un Fred reinventat, pentru cunoscatori…:).

M-am gandit sa va povestesc pe larg cum s-a intamplat totul, dar cel mai bine vorbesc fotografiile facute acolo.
Asa ca va las in compania Campionilor Nestlé :) :

Nu-i asa ca vreti si voi sa mergeti intr-un teambulding ca acesta? :)

tu ce zici despre asta?

Tags: , ,

    imprastie vorba!
FeedWind