O vara plina!

Vara asta am tot fost plecati: ba in Zalau, ba in Cehu Silvaniei, ba in Rucar, ba in Cluj. Am fost cu treaba, asa cum ne sta bine si am reusit s-o facem ca la carte.

Ca sa va demostram asta, o sa va aratam astazi cat de veseli si relaxati au fost dragii nostri prieteni mici. Daca nu va mai amintiti cine sunt ei, sa va facem cunostinta: sunt copiii de la Cehu Silvaniei.

Desi a trecut mai bine de o luna de la eveniment, am revazut pozele si am vrut sa va povestesc despre seara frumoasa pe care colegele mele, Corina si Georgiana, au avut placerea s-o petreaca acolo :) .

Totul a plecat de la voluntarii TenarisSilcotub, care ne-au rugat sa pregatim in taina un eveniment pentru copiii de la Centrul de Plasament din Cehu Silvaniei. Ne-au spus ca isi doresc un eveniment special, cu multa interactiune si dinamism, pentru a intari relatiile de prietenie pe care voluntarii TenarisSilcotub si copiii de la Cehu le-au construit in timp.

Ne-am gandit ce ar fi mai potrivit pentru o zi de 1 Iunie si conceptul nostru a fost votat in unanimitate :“Caruselul Bucuriei”. Un concept numai bun pentru a construi un program sportiv energic si pauze cu zambete si imbratisari.

A fost un carusel sportiv minunat, unde echipele de copii-voluntari au alergat, au sarit, au tras cu arcul si tot ce am pus la cale pentru ei. Fairplay-ul a fost la el acasa. Iar la final au fost premiati toti, pentru ca au dovedit curaj, spirit competitiv si dedicare totala.

De fapt, a fost mai mult decat un concurs sportiv. A fost un adevarat teambuilding, un timp in care fiecare a avut cate ceva de invatat. Prietenii de la TenarisSilcotub au fost foarte receptivi si ne-au marturisit ca de fiecare data invata cate ceva de la copii. Cum ar fi rabdarea, spirit de echipa, indrazneala de fi cei mai buni, ambitia de a arata ca se poate.

Apoi, dupa ce ne-am premiat si ne-am mai linistit, am avut voie si la o inghetata. Si la face-painting si chiar am invatat sa modelam baloane impreuna. Cei mai mici s-au distrat la jocurile gonflabile si au fost protejatii nostri :) .

La sfarsit, am avut parte de o surpriza din partea lor: o mica sceneta de teatru, pusa la cale de ei. A fost minunat cum au organizat decorul si cum au intrat in rol.

Am incheiat seara in acordurile caruselurilor, care se auzeau peste tot :) si care ne-au amintit noua, oamenilor mari, de copilarie:

tu ce zici despre asta?

Tags: , , , ,

    imprastie vorba!
FeedWind