La briose inainte!

Nu stiu cati dintre voi stiu, insa, de ceva timp, la mine pe birou si-a facut loc generos, domnul pufarin. :) Este jucaria mea preferata de la pastel si imi aduce mereu aminte, cu drag, de echipa minunata si roz de la AVON. :)

Ieri, la ceas de seara, am facut cunostinta cu ruda ei cea noua, Oita roz. Aceasta face parte din setul de produse AVON destinat Campaniei pentru Sanatatea Sanilor in Romania si sper sa ajunga cat mai curand si pe biroul meu – i-am pastrat un loc de onoare de-a dreapta mea. :)

Si pentru ca starea de bine sa fie completa, ieri am participat la evenimentul de cooking briose, la Ceainaria Boemia, un loc cozy si primitor. Evenimentul a fost dedicat Campaniei  pentru Sanatatea Sanilor si a fost over-all un success de ambele parti. :) Ne-am delectat cu briose proaspat gatite de echipa de cooking Dr. Oetker, am facut poze, networking, ne-am imprietenit, iar la final, toti am plecat indulciti, mai zambitori si cu mai multe promisiuni roz. :)

Multumim echipei AVON pentru cateva ore extraordinare si Dr. Oetker pentru sprijinul “dulce” oferit in organizarea evenimentului.

tu ce zici despre asta?

Tags: ,

    imprastie vorba!
FeedWind