Bratara care te obliga sa te distrezi

Un concert pe un stadion este o experienta in sine. Totusi, pentru o experienta completa, memorabila, trebuie gasit acel element care conecteaza artistii, scena, cu multimea din fata scenei, oferindu-le sentimentul ca fac parte din acelasi grup. Ei bine, formatia Coldplay a obtinut aceasta conexiune in cadrul concertelor cu ajutorul bratarilor Xylobands, care transforma concertele intr-un spectacol de lumini. Mai mult, publicul isi asuma astfel un rol activ.

Fiecare spectator primeste la intrare o bratara care este activata, de catre organizatori, prin frecventa radio si se lumineaza in timpul evenimentului. Tot organizatorii pot selecta viteza flash-urilor, precum si culorile. Pe langa concerte, aceste bratari pot fi utile in cadrul festivalurilor, a evenimentelor sportive si a celor corporate.

Mai mult, o asemenea bratara te “obliga” practic sa te distrezi: nu prea poti sa stai deoparte, trebuie sa tii mainile in aer si sa te bucuri de fiecare moment. Asadar, o idee simpla, dar utila pentru crearea de experiente. Nu lipsesc nici din videoclipul celor de la Coldplay.

tu ce zici despre asta?

Tags:

    imprastie vorba!
FeedWind