I believe in pink

Rozul nu este doar o culoare, este un stil de viata.  Cei care ma cunosc stiu ca am imbratisat de mult acest drum si incerc mereu sa ii molipsesc cu starea mea de spirit. Cred cu tarie ca nu este nimic care nu se poate rezolva daca ai atitudinea potrivita si razi cu pofta :)

Nu cred neaparat in destin, dar coincidenta a facut ca eu sa primesc contul Avon :) .  Pentru mine este o adevarata bucurie sa pot face lucrari frumoase si roz,  iar colegii deja ma numesc “specialista in inimioare si floricele” :)   Nu stiu daca este din cauza ca rasfoiam cataloagele Avon de cand eram in liceu, sau ca 85% din produsele cosmetice pe care le folosesc sunt tot Avon, dar este ceva care mi se potriveste ca o manusa si sunt ca un copil mic de fiecare data cand vine un proiect nou :)

Stiu ca sunt pe aceasi lungime de unda cu al meu client roz cand se accepta propuneri din prima si se modifica doar partea de text un pic.  Atunci imi place sa zic ca e din cauza ca gandim “pink” , suntem o specie aparte si de aceea rezonam la aceleasi lucruri:)

Pe langa proiectele de zi cu zi, in toamna asta am facut parte dintr-un proiect cu adevarat deosebit,  Festivalul Zambetelor, unde s-au sarbatorit 10 ani de lupta impotriva cancerului la san.  Am lucrat cu dear Lexy , dear Miha si cu dear Ione  si am facut o super echipa pentru un super eveniment. De echipa Avon nu mai zic,  ne-am unit fortele ca sa  putem imparti zambete si am facut lucrul asta cu atata drag ca a iesit un eveniment superb.

Pe langa seminariile cu informatii despre depistarea si prevenirea cancerulul la san, atmosfera a fost una de poveste, cu ateliere de pictura, make-up, jocuri si un super concet cu trupa Vunk.  La sfarsit toata lumea a plecat mai informata si cu un zambet mare pe fata, deci obiectivul a fost atins :)

Fetivalul Zambetelor se va sarbatori si in alte orase din tara, asa ca nu ezitati sa mergeti, taxa de intrare va costa doar un zambet :)

tu ce zici despre asta?

Tags: , , , , , ,

    imprastie vorba!




FeedWind