Reteta unei experiente Simpa

O simpla foaie alba de hartie  poate fi transformata intr-o experienta. Reteta-i simpla, iar rezultatul, bineinteles, memorabil! Se recomanda respectarea exacta a indicatiilor.

Cand?

E musai sa fie vineri. Iar daca se poate sa fie o vineri vesela (Happy Friday), cu atat mai bine. In acel moment al saptamanii, creierul de om de agentie este deja cu gandul la week-end, desi task-urile pe care le mai are de facut nu il lasa sa alunece complet in relaxare. Momentul perfect pentru a afla lucruri noi, cu zambetul pe buze, si a intalni oameni frumosi, care ii impartasesc zambetul.

Cine?

20 de oameni pastel (adica noi :) ) si o invitata speciala: Cristina Bazavan, pe care am luat-o la intrebari pe diverse teme, de la creativitate la brand personal sau tips-uri privind relatia cu bloggerii.

Unde?

In sediul nostru colorat, in aceeasi sala de sedinte care gazduieste atat brainstorminguri, cat si decernari de premii cu podium, trofee si tot tacamul pastelat. De fapt, acela a fost locul fizic, deoarece prin discutia cu Cristina, gandul nostru a calatorit fara oprelisti. De la apele turcoaz ale Greciei, am zburat tocmai pana la Londra unde ne-am intalnit, pe fuga, cu Kevin Spacey, iar apoi ne-am intors in Bucuresti, unde am luat masa la un restaurant indragit de Cristina.

Cum?

Ei bine, aici ar cam trebui sa ciuliti urechile si sa notati reteta, pentru ca asa am facut si noi. O simpla foaie alba de hartie este inceputul oricarei povesti. Si care credeti voi ca este solutia atunci cand ti se pare ca nu stii cum sa scrii un text cat de mic? E simplu, trebuie sa incepi sa scrii! Un cuvant singuratic il va cere pe urmatorul…

Poate nu va fi cel mai bun inceput sau cele mai inteligente cuvinte puse la un loc, dar te va ajuta sa mergi mai departe, iar apoi, paragraf dupa paragraf, textul se va scrie frumos. Mai mult, poti oricand reveni si modifica acel inceput, daca nu ti se pare grozav.

Tot pe acea foaie de hartie iti poti contura strategia de promovare a brandului personal. Asadar, o noua poveste care porneste de la o simpla foaie alba. Ideea ar fi sa te vezi ca pe un brand care are nevoie de o strategie inedita de comunicare si sa promovezi abilitati, nu functii.

Totodata, este foarte important sa iesi din zona de confort. Asadar, sa eliminam fotoliile puf si scaunul de masaj. La figurat, bineinteles, pentru ca noi le pastram in sediul nostru colorat, la etajul 1, al doilea birou :) . De fapt, ideea e simpla, in afara zonei de confort vei gasi magia!

Asadar, aceasta e reteta pentru transformarea unei zile de vineri intr-o experienta Simpa. Totul porneste de la o foaie de hartie!

 

 

 

 

tu ce zici despre asta?

Tags:

    imprastie vorba!

Comentarii

  • Unde dispare Inspiratia « Pastel Blog / 19 Jun 2013 11:16

    [...] Mai folosesc un truc ce nu da gres atunci cand sunt in pana de idei. Iau o pauza de 5 minute in care fac altceva. Stiu ca atunci cand ma voi intoarce la calculator ea va fi acolo, tacuta, smerita, vinovata, pentru ca nu se face sa ma lase la greu. Ne impacam destul de usor si terminam ceea ce am inceput impreuna. Asa ca da, Inspiratia de care avem nevoie la fiecare pas (cand scriem un mail, concepem o invitatie, desenam sau alegem un anumit fel de mancare) poate fi gasita oriunde. Iata de ce este nevoie http://www.pastelblog.ro/2013/05/13/reteta-unei-experiente-simpa/ [...]

  • Family&Friends Happy Friday « Pastel Blog / 08 Jul 2013 14:44

    [...] excelenta, dar noi o facem cu adevarat speciala. Ii adaugam oameni cu povesti care trebuie spuse (Cristina Bazavan, Gabriel Solomon), experiente, jocuri, zambete si multe bunatati de tot [...]
FeedWind