Miercurea, la pastel e ziua incurajarilor!

V-ati dat seama deja ca, la pastel, totul e o experienta. Noi nu facem proiecte speciale doar pentru clientii nostri. Pentru ca lucrul in care credem cel mai mult este marketingul experiential, aplicam strategiile de experienta integrata si atunci cand vine vorba despre activitatile noastre interne. Pe scurt, fiecare zi ne intampina cu o noua experienta creata de colega noastra, Oana.

Si pentru ca noi, de felul nostru, suntem veseli, colorati si entuziasti, miercurea nu e doar portocalie la pastel, e colorata la fel ca noi, asa ca Oana a decretat-o Miercurea Incurajarilor.

Ce facem concret? Fiecare trage dintr-un bol un nume al unui membru al echipei. Apoi ii scrie celui pe care l-a tras la sorti, in secret!,  o incurajare.

Ulterior, incurajarile se strang cuminti ca niste pastile gratuite de optimism intr-un bol plasat strategic pe cuptorul cu microunde unde lumea isi incalzeste pranzul.

Astfel incat, la 12, cand facem pauza de masa, ne delectam cu un mesaj surpriza de buna-dispozitie si ganduri frumoase! Si acest mic gest frumos ne face ziua mai buna si ne da tuturor o energie creativa nebanuita. Iar eu, acum, as vrea tare mult sa stiu ce coleg crede ca noile proiecte pe care le dezvolt in pastel vor avea un succes rasunator. Dar nu stiu. Fiindca mesajul era… ati ghicit, secret!

tu ce zici despre asta?

Tags: , ,

    imprastie vorba!
FeedWind