Vara asta, pastel invata experienta digitala

Se stie deja ca, noua la pastel, ne place mult sa invatam. Mai mult, invatarea se transforma de multe ori in competitie. O competitie nescrisa si neoficiala intre colegi care incearca sa stranga cat mai multe informatii, sa uimeasca prin proiecte experientiale create pentru clientii lor si sa vina cu idei inovatoare.

Nu-i de mirare, deci, ca am fost mai mult decat gelosi pe colegele noastre care au plecat in februarie la Londra pentru a participa la Technology for Marketing and Advertising 2013, un eveniment de amploare dedicat industriei noastre. Ne-au “enervat” cu povestile lor despre aventura experientiala traita acolo, ne-au minunat cu ideile “furate” de la workshop-urile la care au fost si ne-au ambitionat cu planurile pe care le-au facut pentru conturile pe care lucrau.

Si pentru ca nu vrem sa ne lasam mai prejos, ne avantam intr-o alta experienta de learning in zona tehnologiilor si a digitalului. Astfel, patru oameni din echipa pastel, printre care, desigur, si eu, ne vom prezenta cu entuziasm la editia de anul acesta a Iceefest, locul unde, dupa cum ne spune sloganul, uriasii din internet ne asteapta!

Programul arata senzational atat in ziua 1, cat si in ziua 2, si suntem siguri ca vom invata multe, multe lucruri, dincolo de care vom trai o experienta superba. Si cum altfel cand, in ziua a doua, avem in program Stand Up Comedy si Viral Movie Night. Ce legatura e intre stand up si advertising? Va povestim tot aici pe blog, dupa eveniment, adica la inceputul lunii iunie.

Pana atunci, marturisesc ca am mai primit un cadou pastelat. :) De maine, merg impreuna cu Dana Nae Popa la un curs de Comunicare Online sustinut de un guru al online-ului romanesc: Bogdana Butnar, Industry Manager la Google Romania.

Recapitulam ca la scoala si concluzionam: ne place sa invatam si focusul meu pentru perioada urmatoare va fi pe experienta transmisa prin online. Pentru ca tot mai multe dintre proiectele minunatilor nostri clienti se bazeaza pe asta si noua ne place sa livram tot timpul la nivelul cel mai inalt.

tu ce zici despre asta?

Tags: , , ,

    imprastie vorba!
FeedWind