Te asteptam in echipa noastra pastelata

Esti un Account cu experienta in cautarea unor proiecte bright? Vino la pastel!

Ne plac persoanele care cred ca nimic nu este imposibil, ca pot muta muntii din loc si care stiu ca nu exista probleme, exista doar situatii pe care sa le rezolve. Exact asa suntem si noi.

De ce la pastel si nu la alte agentii?
Aici poti sa te pui in valoare, sa folosesti experienta pe care o ai deja si sa inveti mai multe, poti sa fii tu poate mai mult decat in alte parti. In plus, pastel inseamna pofta de a face, de a creste, de a inova. Mereu facem lucruri noi sau ne imprietenim cu un client dintr-un domeniu inedit.

Ce experienta trebuie sa ai?
Bagajul tau trebuie sa contina minimum 3 ani de experienta, mare parte in agentie. Mai mult, este obligatoriu sa ai atat experienta de in-store (campanii in magazin, activari, POSM), cat si de organizare de evenimente. 

Ce vei avea de facut?
Jobul de Account este unul complex, pentru ca implica foarte multe activitati si responsabilitati. Iata doar cateva dintre ele:
- Mentinerea legaturii cu clientul si coordonarea proiectelor in interiorul agentiei, pornind de la briefuri, la bugete, prezentari, timinguri si, desigur, implementare.
- Propunerea de concepte pentru materiale, campanii, evenimente.
- Implementarea de evenimente.
- Crearea experientelor pentru clientii nostri.

Cum aplici?
Un mail catre oana.cristea@pastel.com.ro, cu un CV si orice crezi ca te reprezinta. Vei primi o proba de lucru si apoi te invitam la un interviu.

Pana cand poti aplica?
Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Un sfat: ai sanse mai mari sa ne devii coleg daca aplici pana pe 22 iulie 2013. Oricum, aplicatiile vor fi deschise pana la finalul lunii iulie 2013.

Asteptam aplicatia ta!
The bright pastel team

 

tu ce zici despre asta?

Tags:

    imprastie vorba!
FeedWind