Experienta pastel m-a facut mai curioasa decat eram

Cristina tocmai si-a incheiat perioada de internship la pastel, unde a avut atributii de account. O perioada despre care ne povesteste ca ii va lipsi, pentru ca a fost bogata in experiente interesante si in proiecte de care s-a atasat. A lucrat cu mult drag pentru evenimentele kika, s-a implicat in diverse proiecte pentru Avon si a participat cu mult entuziasm la editiile Ziua Sportului din acest an. Indiferent de drumul pe care il va alege, ii dorim sa aiba, in continuare, numai experiente bright!

Noi ne-am bucurat de prezenta Cristinei, de aceea nu am lasat-o sa plece inainte de a ne spune cateva cuvinte despre perioada pastelata, intr-un mini -interviu pe care va invitam sa il cititi.

Ai petrecut doua luni ca intern la pastel. Cum ti s-a parut perioada de internship?

Perioada de doua luni, petrecuta alaturi de voi, mi s-a parut, in primul rand, intensa in experiente frumoase si pastelate, datorita proiectelor in care am fost implicata.

Care au fost cele mai importante lucruri pe care le-ai invatat si care crezi ca iti vor fi utile si pe viitor?

Cele mai importante lucruri pe care le-am invatat sunt ca intr-o echipa fiecare om trebuie sa fie profesionist, ca lucrurile nu trebuie niciodata lasate neterminate si ca in spatele oricaror rezultate stau ore de munca, briefuri, modificari, implementari…

Cum te-a schimbat experienta pastel?

Cred ca experienta pastel m-a facut sa fiu mult mai atenta la detalii, mai curioasa decat eram si sa-mi dau seama ca o atmosfera placuta la birou face orice sarcina dificila mult mai usoara.

Care a fost cea mai draguta experienta traita la noi?

Cea mai draguta experienta petrecuta la voi ramane evenimentul „Ziua Sportului”. Trebuie sa se intample multe lucruri interesante in viitor care sa poata schimba asta. :)

Care este mesajul tau pentru viitorii candidati care vor dori sa aplice pentru un internship la pastel?

Dragi viitori pastelati, nu va puteti imagina nici macar un sfert din cate lucruri veti invata aici. Eu, in internship-ul de account, am avut ocazia sa invat pana si notiuni de baza in Illustrator. Asa ca nu stii niciodata ce pasiuni noi iti poti descoperi.

Ce ganduri ai pentru echipa pastel? Te rugam sa ne transmiti un mesaj. 

Sa va pastrati mereu buna dispozitie si playlist-ul variat! :)

 

 

tu ce zici despre asta?

Tags:

    imprastie vorba!
FeedWind