Super campanie: luptam pentru cel mai bun Account Executive

Ne-am hotarat sa dam startul unei noi provocari, in pastel. Pentru ca noi credem in puterea retelelor sociale, vom derula prima campanie de recrutare exclusiv pe Facebook. Asadar, de azi incepe “Battle between business units, for the best account!” adica batalia pentru cel mai bun Account Executive.

Suntem in cautarea unui Account Executive cu experienta in agentie, insa daca aceasta va lipseste, nu este nicio problema. Suntem de acord sa trecem peste acest lucru daca sunteti entuziasti, pasionati, ambitiosi si cu mult chef de munca. Dar mai multe va va comunica, de fapt, fiecare business unit in urmatoarele zile. Stati cu ochii pe noi!

Cum se va desfasura batalia? In pastel, echipa de account este impartita in doua business unit-uri: scenic business unit, condus de Mihaela si visual business unit, la a carui conducere se afla Ana.

Timp 14 zile, (adica pana pe 4 noiembrie) incepand de azi, luni, 21 octombrie, fiecare business unit se va promova pe sine, exclusiv pe Facebook, pentru a atrage cei mai buni accounti. Batalia va fi una ca la carte, cu mult fair play. Fiecare unit are la dispozitie cate o zi in care sa faca ce vrea: sa va ademeneasca cu poze, filmulete, ads, mesaje… Au liber la postare inclusiv in weekend.

Echipele noastre se vor lupta pentru atentia voastra, va vor arata ce inseamna un job la pastel (o experienta frumoasa, va spun J).

In schimb, voi trebuie sa ne aratati ca sunteti buni trimitand CV-ul si in plus ceva care va reprezinta catre conducatorii echipelor care v-au placut: fie Mihaela (Mihaela.stoica@pastel.com.ro), fie Ana (Ana.Achimescu@pastel.com.ro) si nu catre amandoua.

Apoi, voi, cei mai buni candidati, veti fi chemati de catre Ana sau Mihaela la interviuri. In final, decizia de angajare va fi luata de Ioana si Dana, manageri pastel.

Asadar, cel mai bun sa castige! Cine are curaj sa intre in lupta? START competitiei pentru cel mai bun Account Executive!

tu ce zici despre asta?

Tags:

    imprastie vorba!
FeedWind