4 dorinte pastelate

In decembrie, ne punem dorinte, facem planuri pentru anul care vine si ne gandim cu un zambet mare la cadourile care ni se pregatesc. Ei bine, pentru noi, planurile pentru 2014 sunt deja facute – si sunt MARI – asa ca mai asteptam cadourile. Listele cu dorintele noastre sunt destul de lungi :) , dar prioritate au 4 dintre acestea.

Asadar, dupa cum probabil ati vazut deja pe pagina noastra de Facebook, ne cautam 4 noi colegi, cu ajutorul carora sa punem in practica acele planuri MARI despre care vorbeam:

PR & Marketing Manager cu minimum 3 ani de experienta, pe o pozitie similara, preferabil intr-o companie, adica la client :) . Bineinteles, trebuie sa fie bright, creativ, indraznet… adica exact asa cum suntem si noi!

Social Media/Digital Specialist cu cel putin 3 ani de experienta si multe campanii de succes create in online. Mai mult, experienta in coordonarea proiectelor digitale integrate (blogging, platforme de loialitate, diferite canale) este ca o fundita mare pe un cadou perfect! :)

Account Executive cu minimum 2 ani de experienta, preferabil in agentie. Cum ar trebui sa fie? Sa creada ca nimic nu este imposibil si ca pot muta muntii din loc. Nu singur, bineinteles, in echipa!

Office Manager cu minimum 3 ani de exeperienta pe un post asemanator si cunostinte de contabilitate primara.

Asadar, ce spuneti, ni se indeplinesc cele 4 dorinte pastelate? Voi puteti fi Mos Craciun, daca dati de veste prietenilor, sau chiar cadoul, daca ne deveniti coleg!

 

 

 

tu ce zici despre asta?

Tags:

    imprastie vorba!
FeedWind