About

Cand am creat blogul, ne-am dorit sa fie o resursa utila pentru oamenii de comunicare, marketing, advertising si din domeniile conexe. Pe langa update-urile despre noi, ca echipa si ca agentie, vrem sa va oferim cat mai multe informatii interesante, recente si relevante pentru voi. Pe de alta parte, avem invitati care vorbesc despre diferite probleme actuale, despre proiecte si campanii noi si ofera tipsuri pe domeniul lor.

Asa cum puteti vedea pe blog, expertiza noastra tine de zona marketingului nou, bazat pe experienta pe care un brand o genereaza consumatorului, experienta care se poate realiza live (prin evenimente de tot felul), in-store (in magazin) sau on-line (prin nenumarate tooluri). Tocmai de aceea, know-howul echipei, cumulate, asigura o buna cunoastere a acestor arii specifice.

Pe langa faptul ca ne consideram buni cunoscatori si practicieni, credem ca suntem si foarte prietenosi. De aceea, ne-am gandit sa dam o mana de ajutor, acolo unde putem. Asa ca, va putem fi de folos cu un sfat, nu ezitati sa ni-l cereti. E suficient sa completati formularul (link catre formular) si noi o sa va raspundem cat de repede putem.

De asemenea, daca vreti sa ne cunoasteti mai bine si sa va intalniti si cu alti professionals, va invitam la intalnirile noastre, pentru care va puteti manifesta intentia de participare chiar aici. Promitem sa va oferim o atmosfera placuta si multe informatii.

Speram ca vizita pe blogul nostru sa va fie utila. Daca va plac articolele, puteti sa activati RSS-ul sau sa va abonati la newsletter.

Asteptam cu mare drag comentariile si intrebarile voastre, ca sa facem lucrurile si mai bine pe viitor.

Puteti sa aflati mai multe despre noi, ca agentie, astfel:

Pe siteul corporate

www.pastel.com.ro

Prin vizitarea profilurilor noastre:

Tags:FeedWind